Minu isa

Neljas päev

Kui Joosep isaga jalutama läks, väsis Joosep ära ning isa pani ta kohvrisse. Kui nad koju olid saanud, unustas isa ära, et Joosep kohvris oli. Joosep kuulis kuidas ema ja isa midagi rääkis. Isa ja Joosep läksid reisile Ameerikasse ja Austraaliasse. Joosepi arust oli seal vahva.

Viies päev

Kui Joosepi isal oli sünnipäev. Panid nad sildi kus ütles: 

TÄNA KELL KOLM PÄRAST LÕUNAT
PUHUB MAAILMA SUURIM MEES
KÜÜNLAD ÄRA

Paljud inimesed olid kohal. Kohal olid fotograafid ning Joosepi vanaema ja vanaisa.

Kuues päev

Joosep mõtles, et kui tema isa surnud oleks, siis oleks tal üks käsi väljas mis tuleks talle head ööd soovima, sest tal oli kõlar sõrme otsas. Üks päev läks isa pooleks, sest ema pigistas isa liiga kõvasti. Isa ütles, et ema helistaks kiirabisse kui kiirabi kohale jõudis, näitasid nad Joosepile kuidas isa parandada.

Seitsmes päev

Joosep ja isa läksid ükspäev loomaaeda. Isa oli sama pikk kui kaelkirjakud. Natuke hiljem pääses elevant välja. Inimesed karjusid ja peitsid elevandi eest. Aga Joosepi isa võttis londist kinni ja viis ta helikopteriga kodumaale.

kaheksas päev

Joosep istus diivanil ning isa kukkus auku. Tema pea oli näha. Joosep jooksis isa juurde ja isa kadus ära. Kui Joosep kutsus isa, siis isa pead oli näha jälle kuni isa kadus ära. Joosepi isa võib olla suur ja väike. Joosep pani isa kohvrisse ja läksid edasi, kuni politsei küsis, et mis seal kohvris on. Joosep ütles, et tema isa on seal sees. Politsei ei uskunud ning käskis kohvri lahti teha. Sealt tuli välja isa ja rääkis politseiga. Kui isa ja Joosep tsirkusesse jõudsid, tegi üks mees trikki, kus oli laud, mille peal oli kolm tooli ja toolide peal oli gloobus, ning gloobuse peale ronis see mees. Alguses oli mees ühe käe peal, siis tõusis ta ühe sõrme peale. Joosepi isa hüüdis, et tema pole aimuke kes seda oskab. Isa tegi sama trikki, ainult tal oli rohkem toole ja seisis väikse sõrme peal. Kõik kartsid, sest siis kui ta seda ära ei tee, ründab teda lõvi. Kuid ta sai hakkama ning kõik olid imestanud.


Mule meeldis see raamat väga. See raamat oli väga lõbus.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Õpperetk Seljamäele

Üle linna Vinski